Søg

Gode grunde til at vælge en slyngevugge

Hauschild-Fotodesign, BFF

Der er mange gode grunde til at vælge en slyngevugge. Slyngevuggen bidrager til en bedre og tryggere søvn for det nyfødte barn. Der bliver skabt nærvær og man kan være tæt på sit barn, mens barnet sover. En nyfødt baby sover normalt op til 16-17 timer i døgnet og derfor er det meget vigtigt, at baby ligger rigtigt. En slyngevugge er en god og sikker soveløsning, som har en udformning der følger kroppen og understøtter rygsøjlens udvikling. En slyngevugge er nem og enkel at tage med, når man skal ud af hjemmet.

Hvad er en slyngevugge

En slyngevugge er en vugge, som hovedsageligt består af et stykke omsluttende stof. I bunden af vuggen er der en komfortabel madras. Slyngevuggen er yderst fleksibel og mobil, da den kan hænges op i loftet, dørkarme samt stå på gulvet med et stativ. 

For spædbørn er den første tid ude i den virkelig verden meget overvældende, uden for moderens trygge mave og alle sanserne stimuleres helt anderledes. For nyfødte barn kommer der mange nye dufte, lyde og indtryk som skal opleves. Det kan være en af grunde til at babyer har svært ved at falde til ro og sove, selvom trætheden begynder at melde sig. 

Slyngevuggen er kendt for at gengive følelsen af tiden inde i livmoderen. Den omsluttende effekt og de vuggende bevægelser virker beroligende og giver en tryghed, så barnet falder til ro og lettere overgiver sig til søvnen. 

240630370_571261390719388_575496775893148316_n

Fordele for baby

 • Slyngevuggen giver en tryghed
 • Den vugger roligt og giver barnet en træthed
 • Bundens runding følger den naturlige c-kurve på spædbørns rygsøjle
 • Vuggen er god til de små børn, som har svært ved at finde ro
 • Er særlig god til børn der lider af kolik
 • Giver baby en længere og tryggere søvn

Fordele for forældre

 • Man kan have slyngevuggen tæt på sig, så ens baby altid er nær en
 • Vuggen er nem og enkel at tage med rundt i hjemmet eller på ferier/besøg
 • Aflaster de mange timer med baby vuggende i armene
 • Giver dig mere tid til hverdagens andre gøremål
 • Man giver ens barn en tryggere og roligere søvn 

NONOMO slyngevugger

Slyngevuggerne fra NONOMO giver dig mulighed for at give dit barn en tryg og rolig søvn. Alle slyngevuggerne er blevet sikkerhedsgodkendt efter TÜV EN 1130:2019 ved brug sammen med Basic stativ. NONOMO´s slyngevugger er godkendt til at blive brugt som en rigtig seng og ikke kun til middagsluren, hvilket betyder at slyngevuggen kan anvendes uden bekymring. Alle slyngevuggerne er lavet i 100% (GOTS-certificeret) økologisk bomuld, og kommer med forskellige typer madrasser.  

Hos NONOMO findes der tre forskelige madrasser til vuggerne, som enten følger med slyngevuggen eller kan købes enkeltvis.

 • Fibermadras som består af 100% polyester. Denne madras kan maskinevaskes.
 • Kapokmadras. Kapok er et naturligt og 100% økologisk materiale, der både er allergivenligt, temperaturregulerende, antibakterielt og fugttransporterende. Kapokmadrassen kan maskinevaskes, men oftest er det nok blot at “lufte” den. 
 • Uldmadras med naturligt fyld af uld som giver en ideel udveksling af fugt og temperatur og er mindre tilbøjelig til at absorbere bakterier.
  Uldmadrassen kan ikke vaskes!

NONOMO slyngevuggen fås i 2 størrelser. Der findes en til nyfødte babyer som kan bruges op til 15 kg og så en juniormodel, der kan bruges fra baby er 80 cm lang og vejer ca 15 kg – denne model kan bruges op til 30 kg. Slyngevuggen findes også til tvillinger så babyerne stadig ligger tæt på hinanden og sover, ligesom da de lå inde i mors mave. Slyngevuggerne fra NONOMO findes i mange forskellige farver og print, som matcher den skandinaviske stil.  

Se meget mere om produkterne her.  

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.