Søg
Nyhed

Snoozzz – Organizer til taske

Snoozzz organiseren forvandler enhver håndtaske til den perfekte pusletaske. Den praktiske inddeling byder på mange opbevaringsmuligheder, blandt andet et termorum, to rum med lukning, forskellige indstiksrum og et pusleunderlag. Der er endda et særligt rum til din mobiltelefon, en nøglering og praktiske håndtag.

  • Udtagelig organiser
  • Mange opbevaringsrum
  • Termorum til kolde og varme drikkevarer
  • Nem at rengøre
  • Størrelse: H27 x B35 x D7 cm

Leveringstiden på denne vare er 3-4 hverdage.

399,00 kr. inkl. moms

På lager: Tilgængelig på restordre

EAN: 8719699430440 Varenummer: DB3044 Kategorier: , , Brand:
Forvandl din yndlingstaske til en pusletaske
Snoozzz organiseren forvandler enhver håndtaske til en pusletaske.Er du knyttet til din smukke designertaske eller yndlingstaske og vil du elske at bruge den som pusletaske? Det er intet problem med denne praktiske organiser. 
Alt lige ved hånden
Det har aldrig været nemmere at pakke din pusletaske! Snoozzz taskeorganiseren har masser af opbevaringsrum og endda et termorum til at holde varme og kolde væsker ved temperatur. Krummer, snavs og spild… intet problem! Organiseren er nem at rengøre, og du kan nemt putte den tilbage i din egen taske.
Den bedste kvalitet
Fremstillet af de bedste materialer og let at rengøre med en fugtig klud.
Snoozzz står for kvalitet og derfor får du to års garanti på Snoozzz taskeorganiseren. Det er en god ting, for efter babys fødselsdag kan du bruge organiseren i din håndtaske eller laptoptaske til en praktisk opdeling af alle dine ting.
Farve

Sort

Du kunne også være interreseret i...

Nyheder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.