NONOMO Wild Dots & Tipi sampak

Sampak af økologisk NONOMO® Slyngevugge – Wild Dots og Tipi stativ. Et perfekt match.

NONOMO® slyngevuggen er specielt god hvis dit barn har svært ved at falde i søvn. Nonomos fjeder vil hjælpe på en naturlig måde ved at rokke dit barn op og ned, ligesom i mors mave. Vuggen er formet ergonomisk, på denne måde fordeles barnets vægt jævnt og giver barnets ryg en sund og buet form. Dette aflaster noget af presset på halebenet og forhindre barnets hoved i at blive fladt.

Jordemødre og terapeuter anbefaler slyngevuggen til babyer, der lider af kolik eller babyer der har svært ved at finde ro.

  • Kan bruges op til 15 kg (ca. 2,5 år)
  • Slyngevuggen: 100% Økologisk bomuld
  • Madrasfyld: Polyester (medfølger)
  • Maskinvaskes ved 30 grader
  • Liggemål: 85 x 30 cm
  • Fjeder medfølger
  • Fjeder længde: 26 – 47 cm
  • Sampak med vugge og Tipi stativ

2.599,00 DKK inkl. moms

Ikke på lager

EAN: 4251243305520 Varenummer: 1215-15+B0706 Kategorier: , , , Brand:

Denne slyngevugge med dyreprint er lavet af 100% (GOTS certificeret) økologisk bomuld. Tværpinden der er lavet af PEFC-certificeret egetræ bruges til at justere soveområdet, afhængigt af om din baby ønsker at sove tæt omsluttet af vuggen eller kræver mere plads. Trykknapperne ved foden af vuggen kan lukkes på ingen tid med et lille tryk, så dit barn kan døse hen drømmeland i fuld sikkerhed. Madraslommen i bunde af vuggen sikrer at madrassen ikke rykker sig og giver ekstra beskyttelse med snavs.

Tipi stativ medfølger så du nemt kan bruge vuggen i forskellige rum.

Denne slyngevugge med dyreprint leveres med loftkrog og forlængerkæde til at justere din vugges højde og det medfølgende fjedercover sørger for at fingrene ikke kan komme i klemme.

Der medfølger en praktisk bærepose, så vuggen er let at transportere og kan dermed bruges som rejseseng på ferier eller ved besøg hos venner og familie.

Den medfølgende madras i polyester kan maskinvaskes sammen med vuggen ved 30 grader.

producent

7

Farve

, ,

Du kunne også være interreseret i...

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.