Søg
Nyhed

Love Radius CaravanBag – Black

Praktisk pusletaske mange muligheder og plads til alt hvad du har brug for på jeres turer. Pusletasken kan også bruges som hoftesæde til at aflaste din ryg og arme, når din lille bliver træt eller har brug for tryghed.

  • Pusletaske og hoftesæde i én
  • Cover til baby og pusletaske medfølger
  • Medfølgende stropper så tasken kan hænges hvor du har lyst
  • Kan bæres som bæltetaske, skuldertaske eller i håndtaget
  • Nem at organisere med mange praktiske lommer
  • Pose til at separere vådt eller beskidt tøj medfølger

899,00 kr. inkl. moms

Tilgængelig på restordre

EAN: 3760218243800 Varenummer: C-BAG10 Kategorier: , , , , Brand:

CaravanBag er en lille, men praktisk pusletaske med mange muligheder. Pusletasken kan bæres som en bæltetaske, skuldertaske eller i håndtaget. Nem at organisere med de mange lommer, der er designet til at gøre din hverdag nemmere.

Den multifunktionelle pusletaske kan også bruges som hoftesæde, når den lille bliver træt eller har brug for tryghed. Godkendt fra 4-22 mdr (7-12kg). Med tasken får du også et regnslag til baby, der sørger for at holde din lille tør og fri for vinden, uanset om du bærer i armene, bæresele eller klapvogn. Regnslaget kan også bruges som pusleunderlag på jeres turer. I en hemmelig lomme finder du også regnslag til Caravan tasken.

Kan nemt monteres på barnevogn, cykel, kufferten på rejser eller på bæreselen med de medfølgende stropper. Med denne taske kan du altid have frie hænder.

Farve

Sort

Du kunne også være interreseret i...

Nyheder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.