Kapokmadras til Nonomo Slyngevugge (0-15 kg) – Natur

NONOMO®madras med naturligt kapok fyld giver ideel udveksling af fugt og temperatur og er mindre tilføjeligt til at absorbere bakterier.Madrassen placeres i madraslommen i bunde af vuggen så den ligger sikkert og ikke rykker sig, dette giver også madrassen ekstra beskyttelse med snavs.

  • Tekstil: 100% Økologisk bomuld
  • Fyld: Kapok
  • Maskinvaskes ved 30 grader
  • Tørretumbles
  • Liggemål: 85 x 30 cm

249,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

EAN: 4251243307340 Varenummer: 202109 Kategorier: , , , Brand:

Læs mere om NONOMO® Slyngevuggen her:

Denne slyngevugge med kapokmadras er lavet af 100% (GOTS certificeret) økologisk bomuld og er godkendt efter TÜV EN 1130:2019 ved brug sammen med et Basic stativ. Tværpinden der er lavet af PEFC-certificeret egetræ bruges til at justere soveområdet, afhængigt af om din baby ønsker at sove tæt omsluttet af vuggen eller kræver mere plads. Trykknapperne ved foden af vuggen kan lukkes på ingen tid med et lille tryk, så dit barn kan døse hen i drømmeland i fuld sikkerhed. Madraslommen i bunde af vuggen sikrer at madrassen ikke rykker sig og giver ekstra beskyttelse mod snavs.

Denne slyngevugge med kapokmadras leveres med loftkrog og forlængerkæde til at justere din vugges højde og det medfølgende fjedercover sørger for at fingrene ikke kan komme i klemme.

Hvis du ønsker at bruge slyngevuggen i forskellige rum, kan du tilkøbe karmbeslag eller stativ til vuggen.

Der medfølger en praktisk bærepose, så vuggen er let at transportere og kan dermed bruges som rejseseng på ferier eller ved besøg hos venner og familie.

Den medfølgende madras med naturligt kapok fyld kan vaskes ved 30 grader. Madrassen er svedtransporterende, så dit barn altid har det behageligt og tørt. Det giver en roligere søvn, som er essentiel for dit barns helbred. Kapok suger ikke fugt og dermed kan støvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i kapok og madrassen forbliver tør og velventileret.

Farve

Beige

Du kunne også være interreseret i...

Nyheder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.