25%

Fidella FlyClick – Leopard/Gold – Baby

Fidella® FlyClick kombinere de bedste funktioner i deres ikoniske bæreseler; Fidella® Fly Tai og Fidella® Fusion. Fidella® FlyClick har et klikspænde i taljebæltet for en simplere lukning og en mere sikker følelse.

  • Kan bruges fra fødsel op til 80 cm
  • Max 15 kg
  • 59% økologisk bomuld, 37% viskose, 4% silke
  • Taljebælte: 70 – 158 cm (justerbar)
  • Skulderstropper: 200 cm
  • Sædebredde: 11 – 37 cm (justerbar)
  • Rygstykke: 26 – 36 cm (justerbar)

999,00 kr. inkl. moms 749,25 kr. inkl. moms

Ikke på lager

EAN: N/A Varenummer: Fid-HB-BS-2162 Kategorier: , Brand:

Half-Buckle bæreselen er et hit hos modebevidste forældre. Spændet i taljebæltet har en klikfunktion og kan derfor let åbnes og lukkes. De vikle-lignende skulderstropper passer nemt til enhver bærer. Det betyder at baby nemt kan bæres når som helst af ethvert familiemedlem – hvad enten det er mor, far, søskende eller bedsteforældre

Det ergonomiske design af Fidella® FlyClick tilpasser sig til dig og dit voksende barn. Valget mellem baby eller toddler afhænger af størrelsen på dit barn. Fidella® FlyClick kan følge dig og dit barn fra fødsel til børnehave. De vikle-lignende skulderstopper er polstret og giver dig en bred vifte af binde variationer, der lindre belastningen på dine skuldre og er yderst komfortable med maksimal fleksibilitet.

Half-Buckle bæreselen kan bæres i tre ergonomiske stillinger: foran, på ryggen eller hoften.

Alle Fidella® bæreseler har integreret hætte, som også kan bruges som hovedstøtte, hvis baby endnu ikke kan holde hovedet selv. Hætten bruges også til at beskytte din baby mod vind og vejr, eller blot at give din baby den nødvendige ro mens han eller hun sover.

Farve

Guld, Mønster

Du kunne også være interreseret i...

Nyheder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.