Søg

Little Chick London

Kategorier
Brands
Farver

Viser alle 6 resultater

Rachel Harell er kvinden bag Little Chick of London. Rachell har arbejdet med brands inden for babybranchen i mange år – men da hun fik sin lille dreng, følte hun ikke der var alle de produkter hun kunne have behov for. Babyen ville ikke sove, var altid for varm og kunne klatre ud af sin tremmeseng da han var 10 måneder!
Hun var, som mange nybagte mødre, udmattet, så da hun sammensatte mit eget udvalg af babyprodukter, var det ingen overraskelse, at det blev til produkter der hjalp baby til en god søvn. Firmaet blev grundlagt i 2016 . Rachelle har arbejdet sammen med sine yndlingsdesignere, alle eksperter i babybranchen, og sammensat en række produkter for at gøre livet lettere, gladere og mere behageligt for mødre, babyer og småbørn.
For at forstå behovene i nutidens moderne familie plus personlig erfaring og branchekendskab, har hun brugt innovativt tekstil, såsom bambus, der er sikrere, blødere og venligere mod huden, og 3D Mesh til åndbarhed og temperaturkontrol – for at skabe produkter, der virkelig indfrier deres løfter om at hjælpe forældre med at passe en tilfreds lille baby.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.