Søg

Cloby

Kategorier
Brands
Farver

Viser alle 41 resultater

Cloby producerer Premium kvalitetsprodukter, der er lavet af bæredygtige materialer og også er bæredygtige i deres anvendelse, da næsten alle produkter har flere anvendelsesmuligheder!Alle materialer i Cloy er udvalgt med fokus på bæredygtighed.

Økologisk bomuld
UV effekten er skabt ved en speciel vævning og alt kemi der normalt bruges vedas skabe UV filtre undgåes.
Kork (hagesmæk) – 100% naturlig og miljøvenlig. Når det gælder bæredygtige byggematerialer, er kork i en klasse for sig. Kork består af barken fra korkegetræet, som kan høstes op til 18 gange fra samme træ over ca. 200 år. Dette gør materialet til en vedvarende ressource, der samtidig optager mere CO2, end det udleder.
Mange af varerne produceres i Portugal og giver derved mindre CO-2 udledning.
Certificeringer og standarder: EN-13758-1 (EU UV certificering) samt OCS Organic Content Standard. Organic Content Standard er en certificering, der bekræfter det økologiske indhold i et produkt, såsom økologisk bomuld, for at give gennemsigtighed og troværdighed over for forbrugerne.Når et produkt er mærket som OCS-certificeret, betyder det, at det opfylder kriterierne fastsat af Organic Content Standard. Denne standard kræver typisk en vis procentdel af økologisk materiale i produktet og sikrer også, at bearbejdning og fremstilling af produktet følger specifikke miljøvenlige og socialt ansvarlige praksisser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.