Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Aió Baby for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

1. Køb hos Aió Baby

Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra AióBaby

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos AióBaby’s leverandører.

2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail til info@aiobaby.com med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

AióBaby opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum:

            Dankort

            VisaDankort

            eDankort

            MasterCard

            Maestro

            Visa

            Visa Electron

Beløbet bliver først hævet den dag varen afsendes. 

7. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb giver AióBaby fuld returret. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for AióBaby.

 I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, gælder perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. 
Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Bemærk at ibrugtagning af varerne vil medføre en værdiforringelse. 
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. 
Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Såfremt varerne ikke returneres i original emballage, eller såfremt original emballagen bliver beskadiget vil det resultere i værdiforringelse af varen. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

8. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. AióBabykan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af AióBaby måtte have skabt, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles AióBaby inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til AióBaby’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af AióBaby.

10. Levering og forsendelsesomkostninger

Alle ordrer afsendes indenfor 2-3 hverdage. Der bliver sendt en mail med tracking link på samme dag som ordren afsendes.

Leveringsomkostninger i Danmark fra 29,00, fri fragt for ordrer over 199kr

Levering til EU fra kr. 49,- fri fragt for ordrer over 199kr

Levering udenfor EU  kr. 150,- fri fragt for ordrer over 1000kr

B2B Forsendelse 

Levering DK kr. 125,-

Ved ordre over 5000,- leverer vi fragtfrit.

RETURADRESSE:

AIO BABY

Sanct Olaigade 35

3000 Helsingør

Danmark

11. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler AióBaby, at De retter henvendelse til info@aiobaby.dk eller på telefon 28212828.

12. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. AióBaby forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er er lagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. 2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 5% pr. påbegyndt måned.

Ved ordre over 5000,- leverer vi fragtfrit.

Såfremt der er mangler ved levering, skal dette meddelels til Aió Baby indenfor 2 dage fra varernes modtagelse.