Liste over varer fra producent Blafre

Blafre designer og producerer en række produkter i farvestrålende retrodesign bl.a.  madkasser, flasker, termokander , sengetøj , hagesmække , tekstilprodukter, wallstickers, mv. Blafre® holder til i Oslo. I dag sælger Blafre® til 500 butikker i 10 forskellige lande Alle produkter designes af Ingrid Erøy Fagervik, som er daglig leder sammen med sin mand Remi. Ideen til Blafre® startede, da Ingrid var på barsel, og på bagsiden af hvert eneste kort, står der 'Nuss til Nora', Ingrid og Remis datter.

Om vores produkter


For os betyder det meget, at de produkter, vi sælger, er af god kvalitet og er sikre at bruge. Trykningen og det papir vi bruger, er FSC-certificeret, hvilket blandt andet betyder, at kun benyttes vedvarende ressourcer i produktionen - med strenge krav til leverandører af råvarer.


 


De fleste tekstilprodukter (som alle sengetøj) er fremstillet af 100% bomuld og mærket Øko-Tex 100. Det betyder, at de bl. a. er testet for alle farlige stoffer. Flasker, thermoflasker  og madkasser er testet på vores fabrikker, og de er testet i Institute of Technology i Norge. Produkterne er godkendt til opbevaring af fødevarer, og der er naturligvis hverken phthalater eller BPA i hætter og kopper. Du kan læse mere om produkterne på vores hjemmeside, blafre.com,  i fanerne "Mere info" og "Om Bruk" øverst til højre på hver produktside.


 


SOCIAL ANSVARLIGHED


Hvert år giver Blafre minimum NOK 100.000. af vores omsætning til at hjælpe børn, der har brug for det. Vi støtter især uddannelsesprojekter. Du kan læse mere på blafre.com


 


Green Dot


Vi er medlem af Green Point Norge. Det betyder, at der hvert år betaler vi en afgift for al emballage, vi bruger - for at sikre korrekt indsamling og genanvendelse. Besøg Green Dots hjemmesiden for at læse mere.


 


Fabrikker - arbejdsvilkår og forpligtelser


Vores fabrikker og samarbejdspartnere ved, at arbejdsvilkår for deres medarbejdere er vigtige for os og vores kunder. Vi lægger vægt på professionalisme på alle områder, og oplever heldigvis, at seriøse aktører dominerer dagens produktionsmiljø. Det bliver nemmere at finde fabrikker, der har lang erfaring til at opfylde de europæiske krav til etik, miljø og produktion. Vores fabrikker i Asien og England skal underskrive detaljerede kontrakter, herunder i relation til FN krav om beskæftigelse, børns rettigheder, korrekt brug af kemikalier (REACH) mm

Mere
pr. side
Viser 1 - 12 af 198
Viser 1 - 12 af 198